Monday, September 17, 2007

176

Prepuznávam, či ni se mlogu interesuvam ud novite "spirituálni", "duhovni" amerikánsći "naući", ud fela na channeling i t.d., no taj kaćétu žuvejmi u idin svet sas hora, kujatu vervat u takvizi neštá, se dupáde da gji ulágami vájda i tej, osubitu či tuj, kujétu ji ubáždet, ni jé neštu za hargjevu, a za dubre...
I taj, durdi horata za si gladet rabotite, kača u seku ubiknuvén, denj nekolku tima znájat, či neštu mlogu glávnu za se sluči utre, 18 september 2007 g. Tobias (idin "duh", idna energija, kujatu se prujaveva prez Geoffrey Hoppe) udkole ij ubáždel, či na tozi denj čeleškata savest za naprávi idin kuantičin skok. Tá ni šté slédva više puznátija, lineárnija pać. U mestu négu, za unezi, kujatu sa utorini kantu novotu i kantu nipuznátotu, za se utorat novi vazmožnusti. Tobias duma, či na tozi denj ni šté usetimi ništu niubiknuvénu, ama kugátu, sled vreme, za puglademi nanadzać, za vidimi dene na 18 september 2007 g. kača idin preminat prág. Utre, u Taos, New Mexico, horata kujatu se zanimávat sas chanelling i drugjije pudobni neštá, za praznikuvat pu tejna náčin tozi denj. Možiti da se uklučiti i vija, online, na ádresa www.quantumleapcelebration.com.
Aku pak némat kompjuter nasrešte, makár spumeneti si na tozi denj, či sti část ud toze svet i zafálejti za tuj, či sti se rudili, či sti žuvi i zdrávi.
Idna ud glávnite lekciji na Tobias ij tazi, či treba da prejémimi neštáta taj, kaćétu sa tija, biz da gji sadimi. Probajti da preminéti prága na misli kaćétu "právilnu" i "grešovnu", "dubro" i "hargjevu", "bugát" i "surumás", "rádusin" i "tažin". Taj či, nideti tolkus da misliti, a po-više useštejti!
Na tozi denj, napraveti neštu za samite vás: kupeti si neštu hubanku, jážti neštu hubavu, utideti i se razšétajti iz párka. Drugu neštu, kujétu možiti da ji napráviti: napišeti si idno pismu. Ugudeti ji u plik, zalepeti gu, pa ji ustaveti na cigurnu mestu. Sled dve gudini ji utureti...

Ama náj više, rádvajti se!
========================================Etu idna hubanka iljuzija sas tigare. Dali sti namerili 11-te tigare? Ali ima po-više?

0 Comments:

Post a Comment

<< Home