Wednesday, May 02, 2007

138

Vida, či ud katu smi počnali da se utváremi kantu Internet, sé po-više hora mu cenat. Klipvete ugudini na YouTube sa komentirani ud dosta hora, i to sámu sas hubavi hurti. Etu náj sétnite:

cveti9: Mnogo hubavo peete!
Novozagorec: Prekrasni ra4enica i horo!
cveti9: Mnogo hubavo igraete!

Putrebitela “ProudBulgarian” mu piši: Brate starbisnov!!! Shapka ti svaljam za truda da zapishesh i kachish v mrezhata nasledstvoto na banatskite bylgari. Vie ste nashi synarodnici po kryv, ezik, bit i hristijanska vjara! A zashto ne si dojdete tuk u doma, otkydeto sa izbjagali predcite vi, prokudeni ot turskite zverove? Pozdrav, da si mi zhiv i zdrav ti, i vsichki ostanali banatski bylgari!!!

Za klipa na Andreea – Máma:
novozagorec: Andrea bravo angel moy!
melance88: Bravo Andreea:)
cveti9: Andrea mnogo si talentliva. Mnogo te haresvam. :)

Za klipa na Ánka Petrov:
maslina10: I love the music!!! What is the name of the last song? Can I find the lyrics somewhere? A full recording? Also, who are the singers and the dancers? Thanks!
anchy78: Site Balgari zaedno. Obichame vi bratia i sestri ot Banat!
Ilkopirgovo: bravo!

Za klipvete na Doriana:
Stoiov: Kareiti se taj
Eastsoul: bravo!radvam se che vi ima!momicheto pee mnogo hubavo :)
Huskytail: Bravo bratja i sestri, super ste!
Novozagorec: Bratya i sestri nie sme nomer 1
Istilelife: EEEE, super. Strahotno. Doriana peee prekrasno.
Operamusicfan: Da, dori mai e po-dobre ot Anelia. Vijdam, che v Banat slushat syvremenna bg muzika, koeto e mnogo hubavo.

Za klipa ud Faršángjitu:
Banshazam: It must have been funy at the time,i guess you had to be there he,he... (

Ud putrebitela “novozagorec”, kojtu ij pregladel sate ugudinite klipčita, čujmi mlogu hubanći hurti: Bravo bratya bulgari!; Chudni ste!; Otlichno izpalnenie!; Bravo bratya!; Chudesno bratya!; Bravo na momcheto! (za klipa sas Pául Stepanov); Pozdravi bratya i sestri.Vashite folklorni kostyumi sa prekrasni!; Mnogo krasivo! i t.d.
U idin ud négvite sétnite mesáže toj i mu deka: Sveta nau4i 4e ste napravili programa,ama v Bulgaria naroda ne znae za vas. Samo 20% imat Personal Computer i ostanalite 80 ne mogat da vi vidyat.Izpratete tezi materiali do BTV ili BNT ili Skat.Ako ne sega-koga?Ako ne az-koy?
Mu zafálem mlogu! Taj kaćétu zafálem na sate unezi, kujatu mu gladet i slušet. Tuj vredi mlogu za sinca námu, a osubitu za dicáta!

Idin putrebitel, “anchy78” (http://www.youtube.com/anchy78), ij ugudil na YouTube idna ud pesmite na Marijka Hajlemas. Sam ja prezal i ás tuka, a celija CD za gu nameriti na sájta na “Nása glás” (www.nasaglas.link.ro).

========================================
U Internet se ij pujavil “krastijánsćija brát” na puznátija YouTube, GodTube (http://www.godtube.com). Tuka moži sekuj da si prodi filmete, kaćétu i u YouTube, sámu či tija treba da imat neštu krastijánsku u tej. Istu taj, na sájta možat da se gladet različni misi (náj-mlogjijete sa na protestántete ud USA), ama i dokumentálni filme svazani sas Biblijata. Sam probal i ás da uguda tuka nekolku filmičita ud tazi gudišnotu Prečistinjé ud Stár Bišnov. Zafálem na Rášku za video-materijála!

Prečistinjé 2007 u Stár Bišnov: 1-Flezvanji u čarkvata
http://www.godtube.com/view_video.php?viewkey=c4989bf8a580b4bbb0cd

Prečistinjé 2007 u Stár Bišnov: 2-Pesma i ubićávanjétu
http://www.godtube.com/view_video.php?viewkey=b7659bb35da6ddab19e0

Prečistinjé 2007 u Stár Bišnov: 3-Pesma

0 Comments:

Post a Comment

<< Home