Saturday, October 04, 2008

339

Sam se mislil da vu prekána gá i gá na mozi. Filmete sa dosta dalgji, trájat pu sahát i pulvina, taj či treba da imati vreme i ole da gji gladeti du krája. Aku vu harésvat, treseti gji iz Internet u po-káčestveni variánte.
Kača paruv film sam se mislil na “Digitálnija ángjel”, idin srabsći film, kojtu ni gu predlágam na bulnávite ud sarci, osubitu krája... “Digitálnija ángjel” ij imetu na idna amerikánska kompánija kujatu právi ustrojstva za identifikácija prez rádiofrekvencija (RFID), s kujatu sa belezani márvite i, po-novu, horata (http://www.digitalangel.com). Ij hurata u tozi film za magazinete METRO, kadetu, za da fleziš da si kupiš neštu ti treba “kartéla“. Ij hurtata za sarbitu i za Kosovo, za UFO, za masonete kujatu sa ubili krále Aleksándar, za vikanjétata na grešnite ud ... pakale, za koraba na Noe i Lenin, za dicáta ubiti prtez abort!
Pu kaćétu ij rékal nekuj, kugátu gladeš takvizi filme, ij hubeve prez celotu vreme da se moliš...
(Filma ij naprávin ud ortodokse, taj či u idin moment málku sa atakuvani katolicite, ama nideti ji zéme tvarde "na sarci"!)


Tuka ij variánta biz rumansćija prevod, aku já vu prečat nádpisete:http://video.google.com/videoplay?docid=7929072146122248802&hl=en

0 Comments:

Post a Comment

<< Home