Friday, June 24, 2011

639

Emisijata TV Arád ud 23 juni 2011 g

9 Comments:

Anonymous Anonymous said...

.....pe langa ca ia-ti pus ultimii sa danseze sa danseze nici macar nu pomeniti ca au fost acolo.....sa va fie rusineeeeeeeeeeeeeeeeeee!

10:29 PM, June 27, 2011  
Anonymous Anonymous said...

cîtzi "bălgărche" îs in formatzia "Bălgurche" ?

2:45 PM, June 28, 2011  
Anonymous Anonymous said...

Kam kîtzi îs şi în "Palucenka"...

4:35 PM, June 28, 2011  
Anonymous Anonymous said...

Pardon! Vruisei sa dzîk "PALIcenka".
Apropo' "La Multzi Ani" PALI de Sf. Peter & Paul!

5:04 PM, June 28, 2011  
Anonymous Anonymous said...

Pardon, u ANSAMBALA PALUCENKA sate sa palcene i znajat da hurtuvat palcensc. Za zalust u Ans. Balgarce nema s kogu da purdumas vingansc ci ni znajat, sam tejna mamac znaj taj i taj ne 100%. Ij mlogu zalnu! Taz ij idna gulema problema kujatu bi trebalu da gji zabun vinganete. "Prezentatore" ud Vinga bi mogal da spasi stanjtu ci le toj puznava palcenscija jazic.

6:13 PM, June 28, 2011  
Anonymous Anonymous said...

"PALIcenka, PALIcenka,.." ama sate sa palcene. Blagu na PALI ci ima jos naoklu negu dica u kujatu tici palcenka krav.

6:32 PM, June 28, 2011  
Anonymous Pali Velcov said...

Sam se bil udlačil ,da ni piša više nitu idin komentár, zaštotu sam videl i vida či hima takviz hora détu sedat i čekat kača na lov i farlet kámac ud nazać hurtata ,,anonimus” na sekade.Išta da napiša nekolkus hurti spured či cena gospugjata Hájlemas Marijka ,redaktorćata na balgarskata emisija ud na tv. Arad!DA ZNAJTI či áz sam ja zamolil da ni tur u emisia détu za baj hurta za dene na palćenete ud Arad igrata na dicáta ud Bišnov zaštotu dicata sa bli mlogu pustanat i igrata ne baš izlezala.Vida či tuka sa krénal da pišat hora kujatu ne sám či ni znajat palćensći ama ni znajat nit vlasći i ni gji luvi drugu nestu udvan da bazikat!.Zamolvam guspudáre al gospugjta kujatu niji zaduolna či dicata sa igrali sétni da doj da sedi sas méne na hurta.[aku za ansambala Palućenka ji hurtata,či le pu kaćetu sam čul na palćensći i prečal na vlašći nija smi bli spumenati homa na počnivanji na emisijata] !

Páli Velčov

PS. za drugjiete anonimuse ni komentirvam nistu zastotu ni seda na hurta sas anonimuse!
………………………………………………………………………………………………


Miki bi blo dubre da zastáveš sate komentáre kujatu sa ,,anonimus” , aku bi trebalu sekuj da se pudpiš vájda bi se sedelu na hurta po čelesći.

11:09 PM, June 28, 2011  
Anonymous Paula Petra said...

Luatsi exemplu de la formatzia Brest din satucul Breshtea. Totsi membrii formatziei îs bulgari shi vorbesc bine bulgara (pauliceana, pavlikeana) din Banat. Asha e shi cu cei din Palucenka.

Ei sunt incrishi in formatzie nu numai ca sa mearga in excursii sau la spectacole, ci pentru ca sunt bulgari, shtiu bulgareshte shi simt bulgarshte, cu ei neamul bulgar banatsean n-o sa se stinga, n-o sa dispara... kiar daca nu vor mai fi bani de la stat care sa ajute la organizarea de festivaluri,spectacole, excursii... Va fi mai greu, dar nu imposibil, cum a fost shi inainte de lovitura de stat din 1990.

Asha cred shi sper!

12:05 PM, July 01, 2011  
Anonymous Anonymous said...

tolkus i lesnu da se udkupim ud tej! piset sam na palcensci i satu i gutovu tez det ni razbiret za more da malcat i ne sam... negu da si gladet tejnotu detu i vlasku!
lasati ne in pace fratilor!nu va mai dati bulgari ca-ci nu sunteti!

9:37 PM, November 27, 2011  

Post a Comment

<< Home